Odegaard Utbytt Med Befarad Skada

Ødegaard utbytt med befarad skada

Martin Ödegaard tvingades utgå skadad i Arsenals segermatch mot Manchester United

Martin Ödegaard tvingades kliva av skadad i Arsenals 3-2-seger mot Manchester United på söndagen. Den norske 24-åringen gick av planen i 63:e minuten med vad som såg ut som en höftskada.

Ødegaard har varit en nyckelspelare för Arsenal

Ödegaard har varit en nyckelspelare för Arsenal den här säsongen, där han spelat en central roll i lagets framgångar. Han har gjort sex mål och fem assist på 25 ligamatcher hittills, och har bildat ett starkt partnerskap på mittfältet med Granit Xhaka.

Oklart hur allvarlig skadan är

Det är oklart hur allvarlig Ödegaards skada är, och han kommer att genomgå en läkarundersökning för att fastställa omfattningen av problemet. Arsenal hoppas dock att skadan inte är allvarlig och att Ödegaard kommer att kunna återvända till planen snart.

Arsenal jagar Premier League-titeln

Arsenal jagar sin första Premier League-titel på 19 år, och de ligger för närvarande tvåa i tabellen, fem poäng bakom Manchester City.

Ödegaards skada ett bakslag för Arsenal

Ödegaards skada är ett bakslag för Arsenal, eftersom han är en så viktig spelare för laget. Arsenal kommer nu att hoppas att han inte blir borta länge, eftersom de har en viktig match mot Manchester City i nästa omgång.


Tidak ada komentar :

Posting Komentar